Antalya Manavgat Yangin - Antalya'nın Akseki ilçesinde orman yangını büyüyor _ Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Antalya Manavgat Yangin - Antalya'nın Akseki ilçesinde orman yangını büyüyor _ Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı.

1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi.

Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ...
Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 23 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı.

2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. 23 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Çok sayıda orman yangını ! Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı.

2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 23 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Çok sayıda orman yangını ! Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor.

Manavgat'ta yangından etkilenenlerin sayısı belli oldu
Manavgat'ta yangından etkilenenlerin sayısı belli oldu from icdn.ensonhaber.com
1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi.

2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Çok sayıda orman yangını ! 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Halil sezai hakkında suç duyurusu; Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor.

Manavgat'ta yangından etkilenenlerin sayısı belli oldu
Manavgat'ta yangından etkilenenlerin sayısı belli oldu from icdn.ensonhaber.com
Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Çok sayıda orman yangını ! 23 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r.

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var.

Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Çok sayıda orman yangını ! Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi.

1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında antalya. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.